Programare analize laborator

Programări Laborator Analize Medicale Ambulator (Policlinică)

Programări
Pentru pacientii cu Bilet de Trimitere pentru analize curente sau monitorizare de caz, se efectuează programări în intervalul orar 11:00 – 14:00, de luni până vineri, astfel:

– Fizic: la fișierul Laboratorului de Analize Medicale
– Telefonic: 0748058296

Pentru examinarea RT PCR SARS CoV2 (contra-cost sau bilet de trimitere) nu este nevoie de programare.

Pentru toate analizele contra cost NU este necesară o programare în prealabil.

Este necesară programare telefonică pentru obținerea derogării, pentru efectuarea testului RT PCR SARS CoV2, pentru persoanele carantinate.

Pentru plecare în străinătate NU se pot efectua analize RT PCR SARS CoV2 cu Bilet de Trimitere, se efectuează doar contra-cost.


Recoltarea probelor biologice
1. Ambulatorul de specialitate (bilete de trimitere – inclusiv monitorizări cronice și contra cost, Ag COVID-19, Ac IgG/IgM SARS Cov2) – de luni până vineri, în intervalul orar 7:00 – 12:00

2. Pentru examinările RT PCR SARS CoV2 – de luni până vineri, în intervalul orar 7:00 – 14:00, iar sâmbăta, duminica și sărbătorile legale în intervalul orar 7:00 – 12:00.

Pentru examinările RT PCR SARS CoV2 cu eliberare rezultat in aceeasi zi, recoltarea se face în intervalul orar 7:00 – 9:00 (și se achită taxa de urgență – 50 lei).

3. Pentru persoanele instituționalizate sau cele care nu pot fi transportate se primesc probe recoltate extern. (Trebuie anunțat în prealabil la laborator cu cel puțin o zi.)

4. Pentru examinările din probă de urină sau materii fecale, recoltarea se face la domiciliu, în recipiente speciale pentru aceste materiale biologice.


Eliberare rezultate
Pentru analize curente lucrate cu Bilet de Trimitere, Ag COVID-19, Ac IgG/IgM SARS Cov2 (teste imunocromatografice) – în ziua recoltării (excepție probele care nu se lucrează în aceeasi zi), în intervalul orar 13:00 – 14:00.

Rezultatele testelor RT-PCR SARS CoV2 se eliberează în ziua următoare prelevării probelor, la ora 17:00, la fișierul Laboratorului de Analize Medicale, iar pentru pacienții care au solicitat rezultat în aceeași zi, rezultul este eliberat la ora 17:00 în aceeași zi.

Pentru a evita timpul pierdut, puteţi folosi formularul de PROGRAMĂRI ON-LINE