Spitalul Judetean de Urgenta Zalau
Noua Ne Pasa!
 • 35 de ani de munca pentru viata
 • Calitate, profesionalism si performanta spre folosul si satisfactia pacientului
 • Orientarea catre pacient pentru a-i identifica nevoile si a le satisface

In atentia sectiilor SJUZ, serviciului SAJ, spitalelor teritoriale, CPU  teritoriale, cabinetelor MF, NUMAR TELEFON CONTACT MEDIC GARDA- SECTIA BOLI INFECTIOASE 0752269687-APELABIL IN CAZUL SUSPICIUNII DE RUJEOLA

Transparenta veniturilor salariale 2017(INFORMATII & ANUNTURI)

Medic Cardiologie, Medic Ati, Medic Radiologie(INFORMATII & ANUNTURI)

Concursuri medici si farmacist(INFORMATII & ANUNTURI)

Rezultate finale 05.03-08.03.2018(INFORMATII & ANUNTURI)

Rezultat verificare doasare pentru postul de Biolog(INFORMATII & ANUNTURI)

 


Protectia datelor cu caracter personal

V-ati saturat sa pierdeti timpul stand la cozi ?

Folositi formularul Programari Online!
Aveti sugestii ce pot inbunatatii serviciile clinicii noastre?

Folositi formularul Contact Manager!
Despre noi

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a fost construit în anul 1978 si are un design aproape identic cu multe alte spitale construite în acea perioada, motiv pentru care ele împart probleme asemanatoare iar orice proiect de rezolvare a acestor situatii poate actiona imediat ca un proiect util, aplicabil si altor spitale.

Capacitatea spitalului este de 753 de paturi pentru spitalizare continua si 30 de paturi pentru spitalizare de zi. Initial au fost 27 de sectii cu paturi, iar acum exista 21 de sectii si compartimente si o Statie de hemodializa cu 2 aparate. În cladirea principala cu 7 nivele exista 15 sectii medicale cu 488 paturi, 4 laboratoare de analize medicale, Radiologie si Imagistica Medicala, Serviciul de Anatomie Patologica, Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Explorari Functionale, o farmacie cu circuit închis, Unitate de Primire a Urgentelor, Statie de Sterilizare, Compartiment de Prevenire si Control al infectiilor nosocomiale.

Se afla în cladiri de tip pavilionar în alte zone ale orasului sectiile: Pneumologie, Boli Infectioase, Psihiatrie, Reumatologie si Centru de Sanatate Mintala.

Ambulatoriul integrat îsi desfasoara activitatea cu 25 cabinete medicale care ofera servicii de specialitate populatiei Zalaului (64.100 locuitori) si a zonelor din jur (37.000 locuitori). Exista de asemenea si un Serviciu Judetean de Medicina Legala.

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau îsi desfasoara activitatea pe teritoriul municipiului Zalau pe 4 (patru) amplasamente, atât în constructii monobloc, cât si pavilionar, dupa cum urmeaza:

 • Sediul central, amplasat pe str. Simion Barnutiu, nr. 67.

  Constructie monobloc (sectii cu paturi, cuplat cu ambulatoriul integrat, laborator analize medicale si cladiri admisnistrative: bloc alimentar, magazie materiale, statie oxigen, post de transformare prevazut cu grup electrogen, statie compresoare, centrala termica, poarta, cladire administrativa);


 • Sectii exterioare.
  • Sectiile de Boli Contagioase
  • Pneumologie
  • Psihiatrie
  • – la 3 km distanta fata de sediul central, adresa: str. Tudor Vladimirescu, nr. 28, cladiri tip pavilion, 3 (trei) cladiri în aceeasi curte;

Practica medicala este organizata în serviciu permanent cu profil medico-chirurgical si de urgente, care acopera în multe situatii întregul judet. În acest scop, Unitatea de Primire a Urgentelor a fost restructurata, renovata si dotata cu echipament medical modern pentru a sustine un serviciu la standarde competitive.

Tratamentul si îngrijirea pacientilor sunt direct legate de buna dotare si functionare a serviciilor de diagnostic clinic si paraclinic. În acest scop, se desfasoara o sustinuta campanie de modernizare pentru reechiparea laboratoarelor si a departamentului de radiologie cu echipament medical la standarde internationale.

Comitet director:


Comitetul director al spitalului este format din:
 • Manager – Ec. Barna Laurentiu
 • Director medical interimar- Dr. Stanciu Liliana Meda
 • Director Financiar-Contabil – Ec. Ionescu Elisabeta
 • Director de Îngrijiri – As. Medical licentiat Marincas Ramona

Pentru buna organizare a activitatii spitalului, în cadrul acestuia functioneaza deasemenea Consiliul de administratie, Consiliul Medical si Consiliul Etic.

Colaboratori:


Prima înfratire dintre un spital englez si unul românesc, a fost între Spitalul Judetean de Urgenta Zalau si Spitalul Hinchingbrooke, Cambridgeshire în 1994. Aceasta legatura de înfratire, cooperarea de mari proportii cu Spitalul Addenbrooke’s din Cambridge - unul dintre cele mai faimoase si importante spitale universitare ale Marii Britanii - precum si cu alte spitale din Marea Britanie, strânsele legaturi cu “Medical Support in Romania” cu sediul în Cambridge, vizitele în Romania a peste 300 de specialisti britanici si vizitele în Cambridge a peste 50 de angajati ai spitalului, toate ne-au ajutat sa realizam proiecte importante care au ridicat standardele activitatilor medicale cât si nemedicale din spital.


Cum apreciati schimbarile din cadrul spitalului judetean dupa modernizare ?


trimite
Vezi rezultate

Cum apreciati de calitatea serviciilor medicale oferite de laboratorul de radiologie ?trimite
Vezi rezultate

Sunteti multumiti de calitatea serviciilor medicale oferite de laboratorul de analize medicale ?


trimite
Vezi rezultate